Termeni Si Conditii

 

INTRODUCERE

Prezenta sectiune defineste conditiile de utilizare a websit-ului  restaurantewhisper.ro  de catre potentiali vizitatori sau clienti. Prin utilizarea website-urilor, consimtiti sa respectati termenii si conditiile prezentei sectiuni. Daca nu acceptati termenii si conditiile prezentei sectiuni, nu trebuie sa utilizati website-urile.

Aspectele privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt guvernate de “Politica de confidentialitate”, care completeaza aceasta sectiune de “Termeni si Conditii”. Va rugam sa cititi in intregime politica de confidentialitate cu privire la datele personale prelucrate accesand acest link https://restaurantewhisper.ro

IDENTITATE

Websit-ul restaurantwhisper.ro   este  proprietatea  societati: XYC  Srl , cu sediul în Timișoara, str. STADA , nr. NUMER, jud. Timis, inmatriculata la Registrul Comertului Timisoara sub nr. CUI   cod inregistrare fiscala in scopuri de T.V.A. RO NUMER DE TVA,

PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut al website-urilor – fotografii, elemente de grafica web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea XYC Srl si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completarile ulterioare.

UTILIZAREA CONTINUTULUI WEBSIT-ului

In calitate de utilizator, trebuie sa respectati toate politicile puse la dispozitie in cadrul websit-ului restaurantwhisper.ro

Nu utilizati websit-ul XYC Srl in mod necorespunzator. De exemplu, nu incercati sa influentati sau sa le accesati în alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite de XYC Srl. Putem intrerupe sau inceta furnizarea serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si Conditiile sau politicile noastre ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.

Navigarea pe website-urile noastre nu permite reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acestea, de catre orice persoana, fara a obtine in prealabil acordul nostru scris. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.

Incercarea, de orice natura, de modificare a imaginilor si informatiilor prezentate pe websit-ului XYC Srl, da dreptul unilateral si neechivoc detinatorilor lor legali de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal, astfel ca orice incercare de a exploata websit-ului  in scopuri comerciale sau contrare intereselor

XYC Srl este interzisa.

RESPONSABILITATE

XYC  Srl face toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe website-uri sa fie corecte, exacte si actualizate, insa nu isi asuma nicio raspundere sau responsabilitate pentru omisiuni, erori in continutul website-urilor.

Preparatele culinare prezentate pe website-uri sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fata de imagini. Cu toate acestea, XYC Srl va prezinta cat mai detaliat si corect produsele si serviciile, respectând acuratetea acestora.

Cu exceptia cazurilor in care se prevede contrariul, nu declaram si nu garantam:

  • Ca exista identitate intre produsele prezentate in imaginile publicate pe websit-ul XYC Srl Srl si produsele care vor fi livrate.
  • Disponibilitatea websit-ului XYC Srl sau operarea acestora fara erori sau intreruperi;
  • Compatibilitatea websit-ului XYC Srl  cu sistemul de operare si software-ul telefonului sau calculatorului utilizatorilor;

Utilizarea si navigarea websit-ului XYC  Srl se face pe raspunderea utilizatorilor.

Astfel, utilizand aceste website-uri, sunteti de acord ca XYC  Srl nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea si utilizarea website-urilor, inclusiv dar fara a se limita la defectiuni sau virusi care pot aparea pe computerul dvs. sau orice alta platforma pe care utilizati website-urile.

UTILIZAREA PLATFORMELOR DE COMENZI ONLINE APARTINAND

XYC  Srl Comenzile

XYC  Srl pune la dispozitia utilizatorilor/cumparatorilor platforme online prin care acestia vor putea plasa o comanda pentru achizitonarea produselor afisate in interfata website-urilor.

Cumpararea produselor se poate face prin inregistrarea utilizatorilor sau completarea formularului de comanda cu datele solicitate.

Utilizatorul/cumparatorul raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate pentru inregistrarea contului sau plasarea comenzii.

XYC  Srl raspunde pentru onorarea comenzilor primite si pentru conformitatea produselor furinzate utilizatorilor/cumparatorilor.

Prin finalizarea comenzii utilizatorul/cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si actualizate la data plasarii comenzii.

Prin finalizarea comenzii, utilizatorul/cumparatorul consimte ca XYC  Srl    sa il contacteze in situatia in care este necesara contactarea acestuia.

XYC  Srl     poate anula comanda efectuata de catre utilizator/cumparator, in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
  • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de XYC Srl  , in cazul platii online;
  • datele furnizate de catre utilizator/cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;

Pentru motive justificate XYC  Srl isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor/cumparatorilor in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca in baza conduitei sau activitatii necorespunzatoare, actiunile acestora ar putea prejudicia XYC  Srl

 

XYC  Srl isi rezerva dreptul de a amenda, modifica, actualiza, intrerupe operarea acestor website-uri sau al oricarui continut publicat pe aceste website-uri in orice moment, fara o notificare prealabila. Putem, de asemenea, modifica si acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict ivit intre XYC  Srl si clienti va urma calea unei concilieri amiabile. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale in vigoare de la momentul respectiv, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

DISPOZITII FINALE

In cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarata nula sau nevalida, indiferent de cauza, clauza declarata nula nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului in care se gaseste in stransa legatura cu aceasta din urma.